Відділ освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

29 Грудня, 2020 р., 14:21
В нашій школі радість - напередодні новорічних свят ми придбали отаке красиве цифрове фортепіано. Інструмент придбано за кошти спеціального фонду - рахунку, на який надходить плата за навчання від батьків. Дякуємо Вам, шановні батьки, за своєчасну щомісячну оплату, за підтримку Ваших дітей. Дякуємо команді Вилківської міської ради за злагоджену швидку роботу, за підтримку нашої школи, яку відчуває увесь наш колектив. Завдяки загальним зусиллям Вилківська музична школа має змогу потрохи оновлювати матеріально - технічну базу, виконувати різноматінті статутні завдання.
10 Грудня, 2020 р., 15:30
Зимові новорічні та різдвяні свята починаються... Кожного року діти та дорослі з нетерпінням чекають цих веселих подій – подарунки, сюрпризи, довгоочікувані канікули. Всі ми звикли, що Новорічне свято приходить у наш дім разом із красунями-ялинками. Виконавши свою святкову місію, вони стають нікому не потрібними і опиняються на смітниках. Варто пам’ятати, що хвойний ліс це легені планети, велетенська скарбниця вологи, яка потрібна усьому живому. Ліс це не тільки рослини, але і «помешкання» тварин. Дбати про збереження лісів – наш святий обов'язок!
10 Грудня, 2020 р., 15:09
В жовтні серед ЗЗСО Вилківської міської ради пройшла заочна міська та  обласна виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі». Виставка проводиться щорічно з метою демонстрації кращого передового досвіду в освітній та виховній галузях еколого-натуралістичної роботи серед педагогів та учнівської молоді Одеської області.
01 Жовтня, 2020 р., 13:56
 Вилківська музична школа вітає усіх музикантів з міжнародним Днем музики! Усіх професійних музикантів і аматорів, усіх, хто слухає музику  йдучи у школу чи на роботу. Тих, хто не представляє свій світ без музики, тому що тільки музика допомагає усвідомити, де в нас душа. Зі святом! Творчої наснаги, нових вражень, нових відкриттів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь