Проєкти рішень №- «Проєкти рішень на ХХХVI чергову сесію VІІІ скликання Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області»

Кількість переглядів: 66
Скликання: VIII
Сесія: ХХХVI
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 15.05.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень на ХХХVI чергову сесію VІІІ скликання Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області
Прикріплені файли:
  1. фінансові проєкти (0.04 МБ)
  2. Про виділення коштів на співфінансування придбання шкільного автобусу за Програмою «Розвиток освіти Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області на 2023-2027 роки» (0.02 МБ)
  3. Про введення до штатного розпису виконавчого комітету Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області посади головного спеціаліста з питань цивільного захисту (0.02 МБ)
  4. Про продовження терміну дії контракту з директором Приморського закладу загальної середньої освіти Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області Комаровою Наталею Петрівною (0.03 МБ)
  5. Про продовження терміну дії контракту з директором Комунальної установи «Вилківський інклюзивно-ресурсний центр» Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області Стефановою Галиною Володимирівною (0.03 МБ)
  6. розпорядження (1.45 МБ)
  7. земельні питання (0.12 МБ)
  8. Про затвердження Програми здійснення призначення та виплати компенсації фізичним особам за надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі на 2023-2025 роки (0.08 МБ)
  9. Про затвердження Положення про місцеву пожежну охорону виконавчого комітету Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області (0.03 МБ)
  10. порядок денний (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь