Звіт №- «Звіт Вилківської міської ради.»

Кількість переглядів: 364
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Звіт
Дата: 24.02.2020
Номер документу: -
Назва документу: Звіт Вилківської міської ради.
Прикріплені файли:
  1. Звіт Вилківської міської ради. (0.01 МБ)

Всю свою роботу Вилківська міська рада і її виконавчий комітет виконують відповідно до нашого основного Закону «Про місцеве самоврядування в Україні». Однією з важливих умов розвитку нашої громади є злагоджена робота міської ради у складі якої працює 26 депутатів. Діяльність  ради і депутатів є відкритою та прозорою . У своїй роботі депутати керуються принципом відкритого діалогу з  громадою,колективного обговорення питань,законністю,гласністю,толерантністю. Депутати добре володіють ситуацією на місцях, сприяють вирішенню проблемних питань, які турбують громадян. Саме почуття відповідальності перед виборцями сприяли виробленню узгоджених позицій в роботі апарату виконавчого комітету міської ради та депутатського корпусу (постійних депутатських комісій) і прийняттю на сесіях виважених рішень.

Станом на кінець 2019 року проведено 9 пленарних засідань Вилківської  міської ради, в тому числі  позачергові сесії міської ради,для розгляду невідкладних питань, для забезпечення життєдіяльності громади, на яких прийнято 556 рішень міської ради.

 На  пленарних засіданнях ради  заслуховувалися  звіти  про  виконання міського бюджету, Плану соціально-економічного розвитку, цільових Програм, звіти керівників комунальних підприємств про фінансово-господарську діяльність. Значна кількість прийнятих рішень стосується земельних питань (затвердження проектів землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), надання земельних ділянок та погодження на передачу їх у власність, оренду). Практично всі питання, які розглядались на сесіях, попередньо обговорювались на засіданнях постійних комісій,які є основною ланкою в системі підготовки рішень ради,робота яких триває у міжсесійний період. Комісії розглядають не лише профільні питання, а й усі проекти рішень, що виносяться на розгляд ради. Доповнення,поправки,зміни,які були запропоновані депутатами постійних комісій, враховувались при підготовці рішень міської ради. Так у 2019 році було проведено 36 засідань профільних постійних комісій та 2 погоджувальні ради, які сприяли ефективному розгляду питань на пленарних засіданнях ради. Робота міської ради здійснювалася відповідно до затвердженого перспективного плану роботи Вилківської міської ради та завдань і заходів, передбачених цільовими Програмами різного спрямування.

Депутати активно співпрацюють зі своїми виборцями,ведуть роботу з прийому громадян з особистих питань, надають їм конкретну допомогу, ведуть діяльність у виборчих округах. Так, станом на 7 грудня 2017 року  надійшло 35 депутатських звернень, 4 депутатських запита. Протягом звітного періоду депутати порушували багато проблемних питань,були небайдужими до всього,що відбувається в громаді.

Одна справа просто вболівати за долю своїх виборців і зовсім інше - робити практичні справи. Від активності депутатів, їх колегіальності, вироблення єдиної політики і рішень, залежить результативність діяльності міської ради.

В цілому депутати бури небайдужими до всього, що відбувається в громаді. Сподіваюсь і надалі постійні комісії працюватимуть злагоджено, активно на благо нашої громади.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь