Мамо, тато, я – спортивна сім’я

Дата: 31.03.2018 12:40
Кількість переглядів: 835

Фото без описуЗгідно Єдиного календарного плану роботи спортивних змагань Одеської області на 2018 рік, та на виконання Обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки, з метою формування родинних традицій, сприяння батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, здорового способу життя, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї, активного сімейного дозвілля, в Одеській області проводяться спортивно-масові заходи «Мамо, тато, я – спортивна сім’я».

   Перший етап заходів буде  проводиться в закладах освіти по травень місяць, другий етап – районні і міські заходи та обласний, в рамках Всеукраїнського фестивалю «Мамо, тато, я – спортивна сім’я» проводитиметься у травні поточного року. Дата і місце проведення обласного заходу буде повідомлено пізніше.

    Просимо вашого сприяння щодо проведення заходів на території вашого району (міста) та участі у обласному фестивалі.

   До змагання допускаються сім’ї  з дитиною (незалежно від статі) віком 8-10 років (на момент проведення фіналу фестивалю – 10 червня 2018 року, вік дитини не має перевищувати 10 років). Кількість команд не обмежується. Всі учасники повинні мати спортивну форму, заявку, ідентифікаційні номери, документи, які засвідчують особу.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь