Мамо, тато, я – спортивна сім’я

Дата: 31.03.2018 12:40
Кількість переглядів: 851

Фото без описуЗгідно Єдиного календарного плану роботи спортивних змагань Одеської області на 2018 рік, та на виконання Обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки, з метою формування родинних традицій, сприяння батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, здорового способу життя, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї, активного сімейного дозвілля, в Одеській області проводяться спортивно-масові заходи «Мамо, тато, я – спортивна сім’я».

   Перший етап заходів буде  проводиться в закладах освіти по травень місяць, другий етап – районні і міські заходи та обласний, в рамках Всеукраїнського фестивалю «Мамо, тато, я – спортивна сім’я» проводитиметься у травні поточного року. Дата і місце проведення обласного заходу буде повідомлено пізніше.

    Просимо вашого сприяння щодо проведення заходів на території вашого району (міста) та участі у обласному фестивалі.

   До змагання допускаються сім’ї  з дитиною (незалежно від статі) віком 8-10 років (на момент проведення фіналу фестивалю – 10 червня 2018 року, вік дитини не має перевищувати 10 років). Кількість команд не обмежується. Всі учасники повинні мати спортивну форму, заявку, ідентифікаційні номери, документи, які засвідчують особу.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь