Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Дата: 03.04.2018 15:11
Кількість переглядів: 938

Фото без описуЗ метою заохочення учнів до читання, пропаганди української книги, розвитку естетичних потреб особистості, виховання в учнів любові до книги, культури читання з 26 березня по 29 березня в дитячий бібліотеці м. Вилкове  проходив традиційний Тиждень дитячої та юнацької книги. Він був неймовірно насиченим та приніс купу сюрпризів.

 Свято книги проходило під гаслом: “Не втамувати спрагу пізнання тому, хто закохався у читання”.

У ці святкові дні звернутися до золотої полички дитячої літератури, пригадати добре знайо­мі або призабуті імена й книжки запропонували книжкові виставки  для молодших школярів «Казковий світ Наталі Забіли» та «Волшебные сказки Шарля Перро». Саме цим  ювілярам були присвячені театральна вистава за п'єсою Наталі Забіли «Веснянна казочка» та «Шарль-КВЕСТ-Перро». А учням 7-9 класів знайомство з особистістю та творчістю  ще одного цьогорічного ювеляра Жуля Верна  запропонувала книжкова виставка «Необыкновенные путешествия».

Фото без опису

Також довгоочівуваним стало нагородження переможців та активних учасників акції «Вес имеет вес» або Зважені та начитані», яка тривала з початку року та стала стимулом до заохочення читачів різних вікових категорій до читання.  Переможцями акції стали:  учень 7-Б класу Дьяков Андрій (1 місце), учень 4-Б  класу Дьяков Дмитро (2 місце) та учениця 5-Б  Дмитрієва Анастасія (3 місце).

Фото без опису

Всеукраїнський тиждень дитячого читання сьогодні залишається одним із найголовніших свят у бібліотеках для дітей, яке, до речі, не має завершення. Адже впродовж всього року  бібліотека гостинно зустрічає дітей  з одні­єю-єдиною метою — щоб читач, знайшовши книгу, не розлучився з нею про­тягом усього життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь