Тиждень тренінгів з розвитку інфраструктури та створення іміджу Вилківської громади

Дата: 28.04.2018 22:07
Кількість переглядів: 1173

Фото без описуПредставники Вилківської об’єднаної територіальної громади протягом тижня відвідали заходи які сприяють ефективному розвитку, наданню публічних послуг, реалізації проектів інфраструктури та створення умов для позитивного іміджу, що визначає положення громади як бренд у суспільстві.

Перший інформативний семінар на тему : «Актуальні питання підготовки проектів до Державного фонду регіонального розвитку та використання коштів субвенції на розвиток інфраструктуру» відбувся 24 квітня в Одеському ЦРМС. Разом з представниками 23 об’єднаних громад, у заході взяли участь заступники міського голови - Олександр Коротиш і Олександр Санжара.

Головними питаннями на тренінгу було поставлене: « Які проекти можуть фінансуватись за рахунок субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ, та які документи необхідно подати»

Фото без опису

Другий за розкладом, але не за значенням семінар, відбувся 25 квітня. Спільно з відділом підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України та ОЦРМС проведена зустріч з представниками місцевого самоврядування.  З актуальних питань - реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також особливостей бюджетної політики в умовах децентралізації.

Радник з питань децентралізації Одеського ЦРМС Оксана Гуненкова ознайомила учасників заходу з особливостями поточного стану процесів децентралізації в Україні та, зокрема, в Одеській області, з останніми проектами змін до законів у цій сфері, з можливостями використання громадами інструменту міжмуніципального співробітництва для поліпшення соціально-економічного розвитку територій.

 

Фото без опису

Фото без опису

В четвер 26 квітня представники Вилківської ОТГ відвідали Авангардівську ОТГ та вчилися створювати позитивний імідж громади. В Авангарді працівники органів місцевого самоврядування переймали досвід з розвитку і фінансового забезпечення ОТГ. На тренінгу, тема якого була: ««Промоція і брендинг: як створити позитивний імідж громади» обговорювалися питання важливості брендингу для громад, фактори, які впливають на створення позитивного іміджу, та повчилися елементам промоції. «Позитивний імідж ОТГ – це суспільні успіхи і досягнення усіх жителів і органів місцевої влади!»

Фото без опису

Фото без опису

Одеський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь