Голова Вилківської ОТГ разом з начальником відділу освіти відвідали Доброславський НВК

Дата: 19.05.2018 14:00
Кількість переглядів: 1047

Фото без описуЗі зміною суспільства змінюється і філософія українських шкіл, які сьогодні мають стати інклюзивними і  бути готовими, у будь-який час, прийняти кожну дитину, прагнучи створити максимально сприятливе середовище для розвитку її потенціалу. 

Підтримка інклюзивної освіти органами місцевого самоврядування громади є потужним ресурсом  впровадження успішної моделі інклюзивної освіти та запобіганні дискримінацій щодо дітей з особливими потребами у суспільстві. Стан і перспективи впровадження інклюзивної освіти у Вилківській громаді під постійним контролем голови міської ради Дзядзіна Миколи Тихоновича

 

Фото без опису

З метою реалізації інклюзивного підходу до навчання дітей з особливими освітніми потребами,  17 травня 2018 року, разом з новопризначеним начальником відділу освіти Маляренко Т.І., відвідано презентацію першого інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ) Одеського регіону, який відкрито на базі Доброславського НВК "ЗОШ I-III ступенів-гімназії" Лиманського району.  Старт роботі  ІРЦ дали дружина президента України Марина Порошенко та очільник Одеської ОДА Максим Степанов. Також під час заходу було підписано Меморандум щодо створення мережі інклюзивно-ресурсних центрів.

Фото без опису

Презентація інклюзивно-ресурсного центру відбулася у День вишиванки.  Учасники заходу долучилися до  свята, одягнувши етнічне вбрання. Тож присутніх вразили масштаби поширення традиції носити вишиванку й їх розмаїття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь