В місті Вилкове з нагоди Дня рибалки відбувся міні-футбол

Дата: 09.07.2018 19:27
Кількість переглядів: 1305

Фото без опису8 липня 2018 року в місті Вилкове з нагоди святкування Дня рибалки проводився турнір з міні-футболу. В цьому році, на запрошення відділу культури, туризму та спорту Вилковської об’єднаної територіальної громади,   в змаганнях прийняли  участь  команди с. ДЕСАНТНЕ, с. ПРИМОРСЬКЕ, команди міста Вилкове «ВЕТЕРАН» та «КУНАШИР».

За підсумками змагань, в напруженій боротьбі, перше місце виборола команда «КУНАШИР», друге місце зайняла команда «ПРИМОРСЬКЕ», трете місце посіла команда «ДЕСАНТНЕ».

Кращими гравцями за номінаціям стали: кращий воротар - Єрунцов Микола «ПРИМОРСЬКЕ», кращий захисник – Маляренко Денис «КУНАШИР», кращий нападник – Матлах Дмитро «ДЕСАНТНЕ», кращим гравцем турніру Щербатов Микола «КУНАШИР».  

 

 

Фото без опису

Команда - переможець була нагороджена кубком та  грамотою,  призери змагань та кращі гравці за номінаціями були нагороджені грамотами та спортивними статуетками Вилковської міської ради.

Фото без опису

Що за свято на День рибилки без «юшки»? Після змагань та нагородження,  участники турніру та вболівальники смакували вилківську «юшку»! І повірте, вона була ду-у-у-уже смачна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь