У місті Вилкове планують створити музейний візит-екоцентр

Дата: 11.08.2018 15:31
Кількість переглядів: 1193

Фото без описуУ м. Вилкове КО «Центр сталого розвитку та екологічних досліджень Дунайського регіону» на базі будівлі колишнього кінотеатру ім. Горького, розташованого по вул. Різдвяна, 14, який знаходиться на балансі Центру планується облаштування сучасного музейного візит-екоцентру.

В будівлі передбачається облаштування зали для конференцій, коворкінгової зони, яка передбачає проведення різноманітних інтелектуальних заходів, ділових зустрічей, форумів, семінарів, тренінгів,  контактної зони, де буде проходити спілкування між відвідувачами, музейна експозиція, буде надаватися безкоштовний вай-фай.

Фото без опису

Це дасть можливість створити місце, куди зможе ходити молодь для задоволення свої культурних потреб.

Музейний візит-екоцентр буде здійснювати свою діяльність як структурний підрозділ комунальної організації «Центр сталого розвитку та екологічних досліджень Дунайського регіону». Його фінансове забезпечення буде здійснюватися в рамках виділених з обласного бюджету коштів.

Фото без опису

Крім того, за рахунок обласного бюджету КО «Центр сталого розвитку та екологічних досліджень Дунайського регіону» вже виділені кошти на облаштування музейного візит-екоцентру у разі передачі будівлі місту тягар ремонту будівлі повністю ляже на плечі міста, а у нас і так не вистачає коштів на вирішення усіх наших проблем.

На сьогодні завершується розробка проектно-кошторисної документації на виконання робіт, після чого до кінця поточного року буде виконано перший етап робіт з облаштування будівлі.

На час роботи Центру на постійній основі буде створено 5 робочих місць.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь