Вітання голови Вилківської громади з Днем прапора

Дата: 23.08.2018 19:09
Кількість переглядів: 852

Фото без описуШановні мешканці нашої громади!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора, 27-ю річницею незалежності України та 100-річчям відродження української державності!

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Незалежність нашої держави стала новою точкою відліку в житті кожного з нас.

Майже тисячу років українці прагнули жити вільно та сповідувати свої традиції на рідній землі.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. А тому, не може бути сумніву, що працелюбний народ України здатен поліпшити життя у своїй власній державі. Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє.. У серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення самим обирати своє майбутнє. Кращі сини своєї Батьківщини щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Фото без опису

Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь