З Днем знань. Зі святом!

Дата: 03.09.2018 19:50
Кількість переглядів: 1027

Фото без описуШановні учасники освітнього процесу!

Знову ранок вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають Перший шкільний день — справжнє свято мудрості, доброти і людяності.

     Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

      Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків. Цьогоріч, зі стартом Нової української школи, за парти Вилківської громади сядуть 175 першокласників. Їх чекає інший зміст освіти, нова методика навчання та освітнє середовище. Чудовий світ пізнання для них відкриватимуть 9 педагогів, 9 агентів змін, підготовлених за особливою програмою, на яких покладається велика відповідальність: реформування загальної середньої освіти.  Успіх інноваційних змін в освіті залежить від вас, шановні вчителі перших класів, вашого творчого потенціалу, готовності до безперервної самоосвіти, здатності до гнучкого мислення.  Хай вам всім щастить в цій великій, важливій роботі,  хай здійсняться всі ваші творчі задуми. Наснаги вам.

     Не менш важливим цей рік буде для випускників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

    З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю освітянам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави. У цей день всім учням і вчителям бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань!

З повагою.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту,

культури, туризму Вилківської міської ради

Т.І. Маляренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь