"Сучасний заклад освіти в умовах НУШ "

Дата: 07.10.2018 14:18
Кількість переглядів: 1779

Фото без опису

03.10.2018 р. У затишному залі школи ліцей l - III ступенів  пройшов перший семінар вихователів ЗДО Вилківської міської ради.

Керівник відділу освіти Маляренко Т.І привітала освітян з професійним святом та вручила грамоти за плідну працю.

Методист Стефанова Г.В. виступила з темою:

"Сучасний заклад освіти в умовах НУШ ".

Де детально та грунтовно на основі презентація розповіла , як методично правильно планувати роботу у різних напрямках по вимогам Нової Української школи.

З досвіду роботи "Наступність та перспектість між школою та ЗНЗ виступила Кралєва О.Г.- керівник методоб'єднання вихователів.Вкрай важливо зробити безболізним для дитини перехід від однієї вікової сходинки до наступної, максимально зблизити умови розвитку, виховання і навчання.

Комплексний портрет успішного першокласника предоставила Карасьова О.І - вихователь ЗНЗ " Золота рибка".

Керівник творчої групи Кравченко О.В.виступила з презентацією " Арт-педагогіка в дошкільному закладі"де запропонувала багато цікавих ідей та планів на рік.

Також був схвалений план М/О.

Привітати усіх колег прийшли батьки та вихователі дитячого садка " Золота рибка". У залі було багато щирих посмішок та добрих побажань, виступ першокласників та запальний танок зустрічали бурними оплесками! Дякуємо усім за привітання, методичні рекомендації , обмін досвідом, щирі емоції та добрі посмішки! Хай в ваших оселях панує Любов та Злагода!

 

 

 

 

#Интерактивные занятия в условиях НУШ#

В  уютном зале школы 18.10.2018.г. прошел обучающий семинар воспитателей старших групп  детских садов  Вилковского городского совета.

На повестке дня был рассмотрен метод "Квалиметрические модели",как диагностика  детей старшего дошкольного возраста по программе

" Впевнений старт". Такая диагностика проводится два раза в год и даёт возможность увидеть результаты полученных знаний в  чётких "диаграммах - пауках". Также разобрали интегрированный подход и  актуальность , структуру  интегрированных занятий в сравнении с комбинированными, комплексными.

Методист отдела образования Стефанова Галина Владимировна рассказала и предоставила методическую помощь воспитателям в планировании этих занятий,на что обратить внимание и как правильно подходить к  выбору тем.Руководитель методобьеденения Кралева Оксана Григорьевна предоставила информацию и наглядность в помощь проведения таких занятий. Интеллектуальные карты - это структурно- логические схемы содержательного и познавательного характера. Разработанная карта является основной для дальнейшего моделирования и проведения занятия. Структура интегрированных занятий требует особенной чёткости, продуманной логической взаимосвязи материала из других дисциплин.

Подготовка объемна, воспитатель готовится и

" пропускает " занятие через своё сердце и только тогда занятие даст результат!

Семинар прошел в непренужденной обстановке и в форме беседы. Воспитатели делились опытом, задавали вопросы. Всем огромная благодарность за творческий настрой и душевное тепло!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь