13 листопада відбулось засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Вилківської громади на 2019-2025 роки

Дата: 15.11.2018 14:34
Кількість переглядів: 898

О 10 годині 13 листопада 2018 року у сесійній залі Вилківської міської ради (м. Вилкове, вул. Моряків-десантників, 18) відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Вилківської ОТГ на 2019-2025 роки.

Фахівцями Вилківської міської ради спільно з Одеським Центром розвитку місцевого самоврядування проведений експертний аналіз різноманітних даних, який був представлений в важливих і цікавих таблицях та діаграмах, необхідних для подальшого розвитку як всієї громади, так і окремих підприємств. На засіданні, де окрім експертів, були присутні фахівці міської ради і члени виконкому, які вносили свої пропозиції до Стратегії та отримали відповіді на численні назрілі питання. 

Вищезазначена Стратегія є надзвичайно важливим для нашої громади документом, бо згідно з Бюджетним кодексом, починаючи з 2019 року без неї неможливо фінансування органів місцевого самоврядування. Стратегія також необхідна і для забезпечення реалізації на території громади різноманітних національних і міжнародних проектів та інвестицій. На території громади функціонує багато дуже різнопланових підприємств зі своїми специфічними проблемами та інтересами і в цьому документі необхідно комплексно їх врахувати для забезпечення правильного вибору пріоритетів розвитку та подальшого фінансування. 

Презентація_3_засідання Вилкове



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь