Благодійна ярмарка "Добре серце"

Дата: 01.02.2019 16:42
Кількість переглядів: 1063

26 січня 2019 року гуртківцями КЗО «Вилківський будинок дитячої та юнацької творчості» було проведено благодійний ярмарок під гаслом «ДОБРЕ СЕРЦЕ» у рамках загальноміської акції «Старість у радість». За підтримки голови Вилківської міської ради Дзядзіна М.Т.  ярмарок було проведено у малому залі Вилківського будинку культури.

Учасники акції принесли домашню випічку та роботи, зроблені власноруч. Вихованці волонтерського гуртка «Точка зору» (керівник Соколова Г.С.), як,і власне, і були організаторами цієї справи заздалегідь підготувалися до цього заходу. Протягом кількох занять гуртка діти робили листівки у техніці «HandMade» та представили їх на ярмарку. Для всіх дітей молодшого віку проводилися цікаві майстер-класи: «Листівка добра» (Комендантова Надія – волонтер); «Жива долонька» (Галицька Н.І. – керівник гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво»). Також гуртківцями-волонтерами були зроблені об’ємні янголятка а в середині фігурок знаходились адреси сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Кожен, хто обирав собі таку фігурку, мав змогу допомогти цим сім’ям. Маленьких відвідувачів волонтери розважали веселими конкурсами з призами.Всі цікаві моменти акції зафіксували на фото та відео вихованці гуртка «Юні фотонатуралісти» (керівник Бєловоленко Ю.С.)

Нажаль,  погодні умови в цей день зробили організаторам «невеличкий сюрприз» у вигляді сильної ожеледиці, але, не зважаючи на це, ярмарок пройшов успішно. Дуже дякуємо всім, хто прийняв участь та організував таких потрібний на сьогоднішній день захід, всім жителям, які завітали до нас та тим депутатам міської ради, які підтримали вихованців у їхній добрій справі. Колективу та директору Будинку культури Кондауровій Л.В. за надане для ярмарку приміщення.

Давайте разом робити добрі справи для тих, хто поряд з нами та потребує нашої допомоги!

Адміністрація ВБДЮТ.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь