Виїзна нарада

Дата: 16.02.2019 16:25
Кількість переглядів: 1316

Фото без опису

15 лютого 2019 року відбулась виїзна нарада з питань координації початку дорожніх ремонтно-будівельних робіт від десантской розвилки з трасою Спаське - Вилкове до кордонів Вилківської ОТГ за селом Мирне.
Результати наради прокоментував голова Вилківської ОТГ Дзядзін Микола Тихонович.

«У Вилківської ОТГ гостро стоїть питання проведення дорожніх ремонтно-будівельних робіт на ділянках від десантской розвилки - село Десантне - до села Мирне, від Мирного до села Шевченкове, і, дороги на Новониколаевку.
Юрій Костянтинович Маслов ініціював і сприяв просуванню проекту по ремонту цих доріг з термінами виконання ремонтно-будівельних робіт в цьому році. Завдяки Юрію Костянтиновичу фінансування на ці роботи обладміністрація готова виділити.
Тому ми в терміновому порядку, сьогодні, запросили проектантів і технологів новоствореної Служби внутрішніх доріг в Одеській області, які прибули до нас на нараду, і для ознайомлення на місці з обсягом робіт. У нараді взяли участь: представники села Мирне - Тихонов Володимир Прокопович, голови КСП «Дружба», і, виконуюча обов'язки старости села Приходько Людмила Миколаївна; Анистратенко Михайло Іванович - виконуючий обов'язки старости села Десантне; Решетник Валерій Васильович - керівник аграрного виноробного товариства ЛАД, село Новомиколаївка.
На нараді ми визначили точки початку виробництва проектування, а також зумовили етапи ремонтно-будівельних робіт. Перший етап: десантская розвилка - село Десантне - село Мирне - до кінця кордонів нашої громади; другий етап: від повороту на Новониколаевку до самого села і вихід з Новомиколаївки на трасу Спаське - Вилкове.
В даний час технологи і проектанти повинні визначити, яка сума грошей необхідна для виробництва проекту, як тільки буде готова проектна документація, ми подамо всі необхідні документи в обладміністрацію для виділення фінансування цих робіт.
По термінах: протягом десяти днів буде проведено техніко-економічне обґрунтування дороги, де буде визначено загальний бюджет, потім протягом двох місяців буде готова проектна документація. Після цього приступимо безпосередньо до ремонтно-будівельних робіт. З Божою допомогою в цьому році дороги відремонтуємо ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь