Виїзна нарада

Дата: 16.02.2019 16:25
Кількість переглядів: 1240

15 лютого 2019 року відбулась виїзна нарада з питань координації початку дорожніх ремонтно-будівельних робіт від десантской розвилки з трасою Спаське - Вилкове до кордонів Вилківської ОТГ за селом Мирне.
Результати наради прокоментував голова Вилківської ОТГ Дзядзін Микола Тихонович.

«У Вилківської ОТГ гостро стоїть питання проведення дорожніх ремонтно-будівельних робіт на ділянках від десантской розвилки - село Десантне - до села Мирне, від Мирного до села Шевченкове, і, дороги на Новониколаевку.
Юрій Костянтинович Маслов ініціював і сприяв просуванню проекту по ремонту цих доріг з термінами виконання ремонтно-будівельних робіт в цьому році. Завдяки Юрію Костянтиновичу фінансування на ці роботи обладміністрація готова виділити.
Тому ми в терміновому порядку, сьогодні, запросили проектантів і технологів новоствореної Служби внутрішніх доріг в Одеській області, які прибули до нас на нараду, і для ознайомлення на місці з обсягом робіт. У нараді взяли участь: представники села Мирне - Тихонов Володимир Прокопович, голови КСП «Дружба», і, виконуюча обов'язки старости села Приходько Людмила Миколаївна; Анистратенко Михайло Іванович - виконуючий обов'язки старости села Десантне; Решетник Валерій Васильович - керівник аграрного виноробного товариства ЛАД, село Новомиколаївка.
На нараді ми визначили точки початку виробництва проектування, а також зумовили етапи ремонтно-будівельних робіт. Перший етап: десантская розвилка - село Десантне - село Мирне - до кінця кордонів нашої громади; другий етап: від повороту на Новониколаевку до самого села і вихід з Новомиколаївки на трасу Спаське - Вилкове.
В даний час технологи і проектанти повинні визначити, яка сума грошей необхідна для виробництва проекту, як тільки буде готова проектна документація, ми подамо всі необхідні документи в обладміністрацію для виділення фінансування цих робіт.
По термінах: протягом десяти днів буде проведено техніко-економічне обґрунтування дороги, де буде визначено загальний бюджет, потім протягом двох місяців буде готова проектна документація. Після цього приступимо безпосередньо до ремонтно-будівельних робіт. З Божою допомогою в цьому році дороги відремонтуємо ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь