Семінар математиків Вилківського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.-ліцей"

Дата: 01.03.2019 12:22
Кількість переглядів: 713

Фото без опису«…За своєю сутністю людина взагалі й дитина зокрема – творець…»

Для сучасної освіти характерним є пошук нових педагогічних можливостей. Сьогодні важливим стає те, як учень володіє прийомами пізнання світу, здібностями і вміннями здобувати нові знання та використовувати їх як засіб існування в суспільстві. Саме цьому сприяють інтерактивні технології.
27 лютого для вчителів математики Вилківської ОТГ був проведений семінар з цієї теми. 
Вчитель Силаріна Л.І. показала фрагмент уроку в 11-Б класі з використанням технології "Лови помилку" та цікаву фізхвилинку з софізмами. Вчитель Наум В.П. з учнями 9-В класу провела підсумок уроку за технологією "Фішбоун". Вчитель Олеськів О.О. продемонструвала пленерний відеоурок (урок на природі) з учнями 5-Б класу.
Також вчителі провели роботу в групах з членами семінару з використанням інтерактивних технологій "Кути", "Системний оператор", "Діаграма Венна", "П'ять слів - три слова". 
Використання інтерактивного навчання дозволяє значно збільшити відсоток засвоєння інформації, навчання орієнтоване, на відміну від традиційного, не тільки на засвоєння знань, але й на розуміння, застосування, аналіз, синтез, оцінювання. Головним джерелом мотивації є інтерес самого учня, в результаті чого навчальній діяльності притаманний високий рівень активності. Учитель, виступає як рівноправний партнер учнів, виконує організаційні та консультаційні функції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь