Проект Світового Банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

Дата: 05.03.2019 14:37
Кількість переглядів: 1065

               

            В рамках реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», розробленого  Міністерством соціальної політики за сприяння Світового банку відділ праці та соціального захисту населення  Вилківської ОТГ отримав комп’ютерну техніку, яка забезпечить покращення виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.

             3 комп’ютери, 3 ноутбуки, 6 багатофункціональних пристроїв з ліцензійним програмним забезпеченням, та мережевий маршрутизатор для підключення обладнання до мережі «Інтернет» на загальну суму більше 240 тис.грн .

              Вилківська  міська рада висловлює подяку Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації, Одеському обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

              Особливу подяку висловлюємо консультанту Групи управління проектом Світового банку «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» Ользі Клименко за постійну інформаційну та консультативну підтримку.

 

 

Начальник відділу праці та

соціального захисту населення                                                         Ю.М. Галкіна

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь