Відкривай Україну

Дата: 06.03.2019 15:26
Кількість переглядів: 673

           

           Це освітній проект  для учнів 7-11 класів всіх шкіл України. Його мета- створити сприятливе середовище для розвитку підлітків де вони могли набути необхідні вміння та отримати можливість командою реалізувати власну ідею у школі, а згодом - у місті.  Вже не перший рік проект доводить суспільству, що молодь - це рушійна сила, яка може і хоче змінити на краще нашу країну. Цей проект - потужна ресурсна база, яка сприяє формування необхідних комплектацій сучасної молоді людини, розвиває життєстійкість, формує навички критичного мислення, щоб молодь могла визначати проблеми у своїх громадах та пропонувати інноваційні шляхи їх вирішення, а громади одержали максимум переваг від пропозицій молоді.

          Команда нашої школи: Пащенко Кіра (7-В кл.), Сипаткін Максим (7-В кл.), Спіян Тетяна (8-Б кл.), Моргун Ліза (8-Б кл.), Воробйова Дар'я (9-В кл.), Касько Таїсія (9-В кл.), Горохов Іван (10-Б кл.), Карасьова Варвара (10-Б кл.),  Овсяннікова  Анастасія (11-Б кл.)  та Маляренко Степан (11-Б кл.). Капітан команди – Карасьова Варвара (10-Б кл.), наш ментор – Наум Валентина Павлівна.

          Наша задача – зробити школу школою радості. Ми зібралися разом, щоб наш навчальний заклад і місто ставали кращими. Завдяки нашими зусиллям, підтримці адміністрації, спонсорів, вчителів деякі наші ідеї реліазовані.

          Ми створили розважальні графіті біля кабінетів молодших учнів, першачкам було цікаво проводити своє дозвілля. Незабаром на сходовому прольоті будуть вивішені світлини класів, щоб відвідувачі знали, хто навчається в нашій школі. До формування команди нашого проекту ми знали одне про одного небагато, жили кожен своїм життям. Зараз все змінилося: наші стосунки стали дуже дружніми, теплими. На своїх зборах ми зазвичай обговорювали проектні завдання, шляхи їх виконання, ролі кожного у вирішенні поставлених задач; проводимо багато часу разом, спілкуємось та весело проводимо час.

          Нещодавно ми провели анкетування серед учнів 9-10 класів про проблеми нашої школи, а також про оцінку нашої роботи. Більшість зі старшокласників відгукнулись про нашу роботу схвально. Зараз  наша команда перейшла до другого етапу. Він буде важчим, так як будуть вирішуватися проблеми міста. І ми дуже сподіваємося на допомогу небайдужих мешканців міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь