Повідомлення про регуляторні акти.

Дата: 26.04.2019 13:47
Кількість переглядів: 740

                                                          П О В І Д О М Л Е Н Н Я

   

    Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та на виконання вимог Податкового кодексу України, з метою визначення  джерел наповнення міського бюджету, виконавчим комітетом  Вилківської міської ради розроблено та виносяться на розгляд проекти рішень: 

  1. «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та орендної плати за землю на території Вилківської міської ради на 2020 рік »
  2. «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік»
  3.  «Про встановлення податку на майно (в частині транспортного податку) на території Вилківської міської ради на 2020 рік »
  4.   «Про встановлення ставок єдиного податку на території Вилківської міської ради на 2020 рік»
  5.    «Про  встановлення акцизного  податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території  Вилківської  міської  ради  на 2020 рік»

а також  аналізи регуляторного впливу до них.

 

    Виконавчим комітетом   пропонується ставки місцевих податків і зборів  на 2020рік залишити без змін, на рівні 2019 року.

Поштова  адреса розробника проектів:

Виконавчий комітет Вилківської міської ради    вул. Моряків - десантників,18 Кілійського району, Одеської області,  тел. (04843) 3-10-52

Спосіб оприлюднення регуляторних актів та
аналізів  регуляторного впливу:

Проекти регуляторних актів з відповідними аналізами регуляторного впливу буде оприлюднено 05травня 2019 року на офіційному сайті Вилківської міської ради (електронна адреса : vilkivska-gromada.gov.ua) та інформаційному стенді «Вилківська міська рада інформує» (  адмінбудівля міськвиконкому, ІІ поверх)

Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проектів рішень та аналізів  регуляторного впливу до проектів.

Спосіб надання зауважень та пропозицій – виключно письмово за адресою: 68355, Одеська обл.,Кілійський  район, м.Вилкове , вул.. Моряків-десантників, 18, виконком Вилківської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь