Виховна година «Час згадати і вшанувати»

Дата: 10.05.2019 13:30
Кількість переглядів: 1574

Фото без опису

     Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів.

     «Час згадати і вшанувати» -  саме під такою назвою 8 травня пройшла виховна година для учнів 4-Б класу ЗОШ І-ІІІ ступеня-ліцей, яку підготували бібліотекарі Вилківської міської бібліотеки для дітей до Дня пам'яті та примирення.

     Працівники бібліотеки розповіли читачам про подвиги воїнів-визволителів та тих, хто боровся із фашистами у ворожому тилу. Під час заходу школярі більше дізналися про участь українців у бойових діях, проявлені ними героїзм, мужність і стійкість. Переглядаючи відеокадри, вони могли глибше відчути жорстоку правду воєнного лихоліття.

     Гостям була запропонована книжкова виставка «Свято слави та пам'яті», до якої ввійшли документальні, прозові та поетичні твори вітчизняних авторів про дітей-героїв Другої світової війни.

     Захід закінчився  вшануванням пам'яті хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника Моряків-десантників на знак пошани воїнам, що визволили наше місто від фашистських загарбників під час Другої світової війни. Адже головна мета організаторів заходу була зберегти пам'ять про людей, які великою ціною виграли найстрашнішу війну в історії людства.

     «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той , хто захищає свою землю, завжди перемагає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь