Навчальний візит у Вилківській міській раді

Дата: 23.05.2019 15:20
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

22 травня 2019 року в рамках програми «Маршрути успіхів» проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID пройшов навчальний візит у Вилківській міській раді на тему: «Досвід роботи міської ради з охорони історичних цінностей, місцевих традицій та розвитку туризму».

У складі делегації Одеського РВАМУ взяли участь регіональні консультанти з юридичних питань, з бюджетних та фінансових, з комунікацій, міські голови Біляївки, Арциза, Тарутино, Болграда, Березівки, Роздільне, Татарбунар, голови селищних рад Тарутине та Любашівка, представники ЗМІ

Всіх учасників візиту привітали виконавчий директор Одеського регіонального відділення АМУ, Демченко В.Г., Вілківський міський голова Дзядзін М.Т., депутат обласної ради Маслов Ю.К. Гості привітали міського голову з нагоди Дня города. Після відеопрезентації міста Вилкове, яку провела начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Вилківської міської ради Маляренко Т.І., гості познайомились з планами ОТГ на майбутнє, стратегію розвитку Вилківської ОТГ, з досвідом роботи колег з Вилківської ОТГ. Міський голова відповів на запитання. Делегація відвідала об’єкти інфраструктури Вилківської ОТГ. Науковий  співробітник Дунайського Біосферного заповідника Балацька Т.І. ознайомила гостей з історією, релігією, побутом старообрядців.

У ході підведення підсумків навчального візиту, учасники поділились враженнями про навчальний візит, подякували Асоціації міст України за можливість обмінятися досвідом, за проведення такого корисного візиту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь