Освітяни Кілійщини – срібні призери обласної Спартакіада

Дата: 13.06.2019 10:37
Кількість переглядів: 935

       Профспілка турбується не лише за соціально-економічний захист своїх спілчан, але й приділяє  увагу розвитку фізичної культури та спорту. Найкращим підтвердженням цього є   освітянські спартакіади.

        З 06 по 08 червня 2019 року Центр відпочинку студентської молоді «Чайка» Одеського національного політехнічного університету гостинно зустрічав учасників ІХ обласної спартакіади серед працівників освіти — членів Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти й науки України.

         У змаганнях 2019 року прийняли участь 309  працівників освіти  із 26 міст та районів області і,   дві команди закладів вищої освіти — Одеського національного політехнічного університету і Одеської державної академії будівництва та архітектури.

     Освітян Кілійщини представляла збірна команда педагогів  із 7-ми  закладів освіти Вилківської і Кілійської ОТГ та Кілійської РДА - що є свідченням того, що спорт традиційно об’єднує людей, а Кілійська р-на організація профспілки працівників освіти зберігає свою освітянську єдність.

Фото без опису     Змагання з усіх видів спорту проходили цікаво і напружено.            

     Динамічно, емоційно і азартно змагались  волейболісти Зябкіна К.І., Касько О.В., МосковськаМ.К., Нечитайло О.П. (представники Вилківського НВК), Терзі О.К. (Новоселівська школа), Ковальов М.В. (Десантненський ЗЗСО), Хлєвний Є.В.(Вилківський ЗЗСО №1).

     Спортивний запал панував і в змаганнях з настільного тенісу. В напруженій боротьбі завзято змагались тенісисти Подоленко О.І. (Шевченківський ЗЗСО №1) та Шпаченко Л.П. (Новомиколаївський НВК).

     Витривалість, характер, розумові здібності продемонстрували  шахісти – Моренко О.М. (Десантненський ЗЗСО) і Трифонова Л.О. (Кілійський ЗЗСО №2), яка, до речі, серед жінок посіла в особистому заліку 2-е місце.

       Конкуренти були сильними, то ж нашим  освітянам довелося покласти чимало зусиль, щоб гідно показати себе. І це їм вдалося! 

       Проявивши волю до перемоги та командний дух, наша  збірна команда у загальнокомандному заліку за підсумками трьох видів спорту посіла почесне друге місце, привізши до Кілії кубок та почесну грамоту Департаменту освіти і науки Одеської ОДА, Одеського обкому Профспілки працівників освіти і науки та Одеського обласного відділення комітету з питань спорту МОН України.

      Також Дипломом МОН України за вагомий особистий внесок у справу розвитку фізичного виховання і спорту серед працівників закладів освіти було нагороджено незмінного представника нашої команди - Нечитайло О.П. (учителя фізичного виховання Вилківського НВК, члена президії райкому Профспілки).

Фото без опису  А ще,  окрім спортивних досягнень, Спартакіада принесла нашим освітянам гарні зустрічі з колегами та яскраві враження, подарувала хвилини невимушеного спілкування  і прекрасного відпочинку.

    Від імені райкому Профспілки освітян щиро вітаємо переможців, а також висловлюємо подяку  керівникам відділів освіти  Вилківської та Кілійської ОТГ, Кілійської РДА, керівникам та головам профспілкових комітетів закладів освіти за підтримку  і  сприяння в організації поїздки на Спартакіаду.

 

Голова районної

організації Профспілки освітян                               Т.Бойченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь