День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 24.06.2019 14:32
Кількість переглядів: 740

22 червня… Цю скорботну дату ми відзначаємо як день пам'яті, день скорботи і вшанування пам’яті про тих, через чиї життя пройшла жорстока війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Цьогоріч  в бібліотекарі спільно з працівниками міського Будинку культури міста Вилкове провели годину пам'яті "Ніхто не забутий, ніщо не забуте». Традиційно представники міської ради, ради ветеранів, бібліотекарі та вчителі шкіл взяли участь у покладанні квітів до памятника моряків-десантників.

Кожен раз у цей день ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані ворогом.

Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі.

  Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

 Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

Фото без опису    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь