День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 24.06.2019 14:32
Кількість переглядів: 708

22 червня… Цю скорботну дату ми відзначаємо як день пам'яті, день скорботи і вшанування пам’яті про тих, через чиї життя пройшла жорстока війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Цьогоріч  в бібліотекарі спільно з працівниками міського Будинку культури міста Вилкове провели годину пам'яті "Ніхто не забутий, ніщо не забуте». Традиційно представники міської ради, ради ветеранів, бібліотекарі та вчителі шкіл взяли участь у покладанні квітів до памятника моряків-десантників.

Кожен раз у цей день ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані ворогом.

Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі.

  Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

 Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь