Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Вилківський інклюзивно – ресурсний центр» Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області

Дата: 26.06.2019 12:42
Кількість переглядів: 543

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження примірних положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Інклюзивно-ресурсного центру» від 03 жовтня 2018 року:

1. Оголосити про проведення конкурсу на заміщення вакантних  посад педагогічних працівників Комунальної установи «Вилківський  інклюзивно – ресурсний центр» Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області.

2. Затвердити склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад (додаток 1).

3.Затвердити положення про проходження конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи "Вилківський інклюзивно-ресурсний центр".

4.. При проведенні конкурсу керуватись:

- Положенням про конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Вилківський  інклюзивно – ресурсний центр» Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області (додаток 3);

- Переліком тестових питань щодо проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Вилківський  інклюзивно – ресурсний центр» Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області (додаток 4).

5. Прийняття документів кандидатів на зайняття вакантних посад для участі в конкурсі здійснювати з 26 червня 2019 року по 26 липня 2019 року.

6.  Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                               Микола ДЗЯДЗІН

 

Завантажити документ з додатками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь