«В ім’я людини та любові до рідної країни»

Дата: 01.07.2019 08:13
Кількість переглядів: 695

«В ім’я людини та любові до рідної країни»

«28 червня 1996 року нарешті збулася багатовікова мрія українського народу: була прийнята конституція незалежної держави – України. Нехай не згасне віра у прекрасну долю України, а Ваша подальша праця буде увінчана новими здобутками в ім’я людини та справедливості. Отож  вітаємо всіх з Днем Конституції України!» - так почалися урочистості святкування 23-ї річниці Конституції України в місті Вилкове.


Продовжили урочисті вітання аматорські колективи Вилківського міського Будинку культури. Унікальна концертна програма, присвячена Дню Конституції України – зібрала поціновувачів української пісні. Виступ самодіяльних артистів вразив слухачів чудовою українською піснею, національним вбранням, незрівнянним виконанням, отримавши численні бурхливі оплески та вдячність глядача.

Фото без опису

Це свято – символ національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення й майбутнє нашої Батьківщини.

Фото без опису         

            Того ж дня на майданчиках міста Одеса лунали  мелодічні пісні у виконанні  народного вокального ансамблю липованської пісні «Молодиця».  У цей святковий день аматорський колектив взяв участь в обласному фестивалі "Сорочинський ярмарок". На прикрашеній сцені відбулася концертна програма: глядачі насолоджувалися фольклорним співом та гідно оцінили виконавство народного ансамблю. Під гучні оплески і вигуки «браво!», увесь склад колективу підняв національний дух усіх присутніх на концерті. Адже музика - це Божий дар, який зрозумілий всім і кожному;  народна пісня -  це чисте невичерпне джерело, з якого ми всі черпаємо сили і натхнення. Нас усіх об’єднує бажання жити в мирі та любові, а ще - народне мистецтво, яке ми відчуваємо душею і серцем. Яскравий виступ народного вокального ансамблю липованському пісні «Молодиця» став незабутнім, підкоривши серця  жителів та гостей міста Одеса.

  Фото без опису                

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь