Проект «Надання соціальних послуг в громаді» (Одеська та Тернопільська області)

Дата: 03.07.2019 11:21
Кількість переглядів: 910

Фото без опису

 

     2 липня в сесійній залі Вилківської міської ради м. Вилкове відбулись загальні збори громадян за місцем проживання м. Вилкове, сіл Десантне, Новомиколаївка, Мирне щодо затвердження складу ініціативної групи- Партнера з впровадження  мікропроекту «Надання соціальних послуг в громаді».

 

     Представник Українського фонду соціальних інвестицій- консультант з розвитку потенціалу громад у Одеській області Дзінька Ігор Ярославович довів до відома присутніх інформацію щодо реалізації проекту «Надання соціальних послуг в громаді», розповів про можливі перспективи громади у випадку отримання гранту від Японського фонду соціального розвитку на впровадження мікропроекту щодо пілотних моделей надання соціальних послуг у громаді.

 

     Учасники зборів одноголосно затвердили склад ініціативної групи - Партнера з впровадження  мікропроекту «Надання соціальних послуг в громаді».

 

     Впродовж 2019 року очікується провести добір персоналу для управління проектом, забезпечити надання технічної підтримки визначеним громадам Тернопільської та Одеської областей у проведенні оцінки потреб у соціальних послугах, розробці трирічних програм розвитку соціальної сфери і підготовці мікропроектних пропозицій для участі у конкурсі. Також передбачене забезпечення громад необхідним обладнанням та проведення навчань (тренінгів) для місцевих надавачів соціальних послуг.

 

     Проект має сприяти успішному проведенню соціальних реформ, які спрямовані на забезпечення сталого людського розвитку, зменшення рівня бідності та підвищення соціальної захищеності найбільш вразливих верств населення.

 

     Досвід, отриманий внаслідок пілотування моделей надання соціальних послуг, буде використовуватися Урядом на національному рівні. Моделі, які виявляться ефективними, будуть надалі впроваджуватися на загальнодержавному рівні та фінансуватися державним та місцевими бюджетами.

 

Начальник відділу праці та

соціального захисту населення                                                                                Ю.М. Галкіна

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь