Деяка інформація стосовно надання населенню субсидій

Дата: 23.08.2019 08:39
Кількість переглядів: 1180

Житлова субсидія на оплату житлово- комунальних послуг надається громадянам у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок Мінсоцполітики в АТ “Ощадбанк” на підставі укладеного між Мінсоцполітики та АТ “Ощадбанк” договору.

 АТ “Ощадбанк” веде у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік одержувачів житлової субсидії та коштів, які надходять на рахунок для виплати житлових субсидій, в розрізі кожного одержувача житлової субсидії.

 АТ “Ощадбанк” здійснює переказ коштів на рахунки  виконавців комунальних послуг напідставі договорів, що укладаються між АТ “Ощадбанк” (його установами) та  виконавцями комунальних послуг. У таких договорах визначається порядок інформаційного обміну між  виконавцями комунальних послуг та АТ “Ощадбанк”. Типову форму договору визначає АТ “Ощадбанк” за погодженням з Мінсоцполітики.

 За отриманням інформації з будь-яких питань, пов’язаних з призначенням житлової субсидії, одержувачі субсидії звертаються до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення(Виконавчий комітет Вилківської міської ради,відділ праці та соцзахисту населення).

 За отриманням інформації про спожиті послуги, нараховані суми за послуги, розмір заборгованості (переплати) одержувачі житлової субсидії звертаються до  виконавців комунальних послуг(КП «Вилківський міськводоканал»; ТОВ «Одеська обласна енергетична компанія»).

 За отриманням інформації про операції, здійснені за обліковим записом одержувача житлової субсидії щодо перерахування коштів  виконавцям комунальних послуг, одержувачі субсидії звертаються до АТ “Ощадбанк” або до контакт- центру АТ «Ощадбанк» за телефоном0-800-210-800.

Вхід до банківського особистого кабінету для контролю оплати субсидії АТ «Ощадбанк»можно зробити за посиланням https://pkd.oschadbank.ua/login, а реєстрація субсидіанта відбувається в інтернеті на веб- сторінці https://pkb.oschadbank.ua/registration/recipient.

 Житлова субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива надається шляхом перерахування коштів на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, відкритий у банківській установі, чи виплачується йому готівкою через виплатні об’єкти національного оператора поштового зв’язку ( АТ “Укрпошта”).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь