Вилківська земля вітає ІІ мистецький фестиваль «Українська Бессарабія»

Дата: 27.08.2019 14:11
Кількість переглядів: 1499

24 серпня, в День Незалежності України,  останній фестивальний акорд прозвучав у нашому унікальному містечку на березі Дунаю в оточенні прекрасних краєвидів та гостинних людей.

Мистецький фестиваль «Українська Бессарабія» пройшов за ініціативи Народного депутата України, голови міжфракційного комітету «За духовність, моральність та здоров’я України» Павла Акимовича Унгуряну.

На церемонії урочистого відкриття слова привітання лунали від міського голови Миколи Тихоновича Дзядзіна, а також від почесного громадянина міста Вилкове, професора, депутата Одеської обласної ради, голови ради Нижнього Дунаю Юрія Костянтиновича Маслова.

Бессарабська земля вітала гостей, де гартується нова нація, де зійшлись стежки багатьох народів, де дружба, повага та щирість стали невід’ємною часткою життя. Земля, яка сьогодні дарує світлі мрії, зігріває серця та надихає досягнення нових ідей, яка славиться мальовничими ланами,  чистими ріками та надзвичайно талановитими людьми.

Програму відкрили аматорські колективи міста Вилкове, які  своїми виступи підкреслили невичерпне джерело народної творчості. На головній сцені зігрівали серця глядачів народні  вокальні ансамблі «Молодиця» (керівник Лариса Полякова) та «Ретро» (керівник Алла Колесник), вокальні ансамблі «Козачка» та «Славица» (керівник Валентина Наум), танцювальні колективи «Зірочка» (керівник Олександра Комендатова) та  «Гармонія» (керівник Інна Бугор), солістки Вилківського Будинку культури Олександра Шумська та Ірина Унгарова.

Виступ українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина» стало справжнім подарунком для вилківчан. Поєднуючи народну самобутність та новітні технології, колектив створив на сцені незабутнє шоу, що не залишив байдужим нікого. Співучі українські пісні, запальні виразні танці, неперевершена сольна гра на музичних інструментах закохали в себе всіх глядачів.

Мистецький фестиваль завершився надзвичайним святковим салютом та дискотекою під відкритим небом.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь