Привітання з днем Знань

Дата: 30.08.2019 16:01
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

Дорогі освітяни Вилківської міської ради!

          Кожний навчальний рік є новим етапом як у справі розбудови національної освіти, так і у професійній долі кожного вчителя.

       Свято знань – усенародне. І кожному з нас повинно бути небайдуже: матиме чи не матиме Україна достойне майбутнє, паростки якого з’являються саме в закладах освіти. Адже без освіти й освіченості не бути нашій Україні цивілізованою, не стати в один ряд з високорозвиненими державами у світовій спільноті.

       Сьогодні у Вилківській міській раді розпочнуть навчальний рік 5 закладів загальної середньої освіти, 5 дошкільних закладів, 2 позашкільних заклади. Тож  слова вдячності всім, хто впродовж  літа надавав посильну допомогу в їх ремонті.

         127 першокласників нашої громади сядуть за парти Нової української школи.

Шановні освітяни!

Вже більше року ми разом із вами  створюємо освітню систему нашої громади.

Я пишаюся всіма. Ви завжди в авангарді, ви сміливі  і прогресивні, на вас можна покластися і бути впевненою в результаті. Ви – лідери практично в усьому.

Так, це важкий шлях – нам доводилося і святкувати перемоги і шкодувати через невдачі. Але ми самі обрали цю дорогу заради наших дітей. Їхній майбутній успіх та щастя у житті – ось наша нагорода, яку неможливо переоцінити.

Ми – освітяни, тому наш розум завжди має бути гострим, очі відкритими, а серце співчутливим,

         Дякую всім педагогам за щоденну наполегливу працю, за бездоганне виконання відповідальної місії – виховання підростаючого покоління.    Хай материнським теплом огорне наших дітей рідна школа, а педагоги впевнено ведуть своїх вихованців у прекрасну Країну знань.

         Плідного всім навчального року, творчих злетів та нових досягнень на освітянській ниві, людського безмежного щастя, миру та добра.

         Зі святом, із Днем знань!

З повагою,

 

Начальник відділу освіти,

молоді та спорту, культури, туризму                        Тетяна МАЛЯРЕНКО

Вилківської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь