Школярі Вилківського НВК «Школа-ліцей» починають новий навчальний рік з новим інтерактивним обладнанням.

Дата: 23.09.2019 08:45
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

    На початку вересня в кабінеті біології встановлений новий мультимедійний проектор EpsonEB 536 Wi, який забезпечує високу якість зображення навіть при яскравому освітленні в класі. А такі функції, як «Електронний підручник», «Конструктор уроку», «Віртуальна лабораторія» та багато інших дозволять учням краще засвоїти навчальний матеріал.

    До проектора можна підключити документ-камеру. За її допомогою можна легко та швидко продемонструвати об’ємні предмети, уривки з тексту або зображення. Більше не треба витрачати час на те, щоб передавати предмети по рядах або копіювати матеріали, кожен присутній у класі зможе побачити все на великому екрані. Одночасно можна використовувати маркерну дошку як інтерактивну поверхню і писати електронною ручкою-указкою.

    Крім того, учні отримали новий сучасний комп’ютер, принтер, планшети, мікроскопи, постійні мікропрепарати, а також навчальне обладнання для виконання практичних і лабораторних робіт. Особливо вони стануть в нагоді учням 10 класу, які в цьому навчальному році починають вперше вивчати новий предмет «Природничі науки».

    Вчителі, батьки та учні школи-ліцею висловлюють подяку Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації за турботу і увагу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь