ГРОМАДИ ОДЕСЬКОЇ ТА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ НАРОЩУЮТЬ ПОТЕНЦІАЛ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА УПРАВЛІННІ СОЦІАЛЬНИМИ ПОСЛУГАМИ

Дата: 23.09.2019 14:56
Кількість переглядів: 708

Впродовж серпня - вересня 2019 року представники 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей взяли участь у тренінгах, присвячених розбудові кадрового потенціалу підрозділів соціального захисту громад та розробці трирічних планів розвитку соціальних послуг.

Заходи проводились за підтримки проекту „Надання соціальних послуг в громаді”, що фінансується за рахунок гранту, наданого Україні Японським фондом соціального розвитку через Міжнародний банк реконструкції та розвитку, і виконується УФСІ.

Представники громад  мали можливість навчитись картуванню соціальних послуг та їх надавачів, ознайомились з методикою проведення SWOT- аналізу тощо. Також учасники отримали навички з планування розвитку соціальних послуг в ОТГ, що дозволить найближчим часом всім громадам Одеської та Тернопільської областей, що беруть участь у проекті, скласти трирічні плани розвитку соціальних послуг, які, серед іншого, передбачатимуть покращення охоплення вразливих груп населення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь