ГРОМАДИ ОДЕСЬКОЇ ТА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ НАРОЩУЮТЬ ПОТЕНЦІАЛ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА УПРАВЛІННІ СОЦІАЛЬНИМИ ПОСЛУГАМИ

Дата: 23.09.2019 14:56
Кількість переглядів: 662

Впродовж серпня - вересня 2019 року представники 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей взяли участь у тренінгах, присвячених розбудові кадрового потенціалу підрозділів соціального захисту громад та розробці трирічних планів розвитку соціальних послуг.

Заходи проводились за підтримки проекту „Надання соціальних послуг в громаді”, що фінансується за рахунок гранту, наданого Україні Японським фондом соціального розвитку через Міжнародний банк реконструкції та розвитку, і виконується УФСІ.

Представники громад  мали можливість навчитись картуванню соціальних послуг та їх надавачів, ознайомились з методикою проведення SWOT- аналізу тощо. Також учасники отримали навички з планування розвитку соціальних послуг в ОТГ, що дозволить найближчим часом всім громадам Одеської та Тернопільської областей, що беруть участь у проекті, скласти трирічні плани розвитку соціальних послуг, які, серед іншого, передбачатимуть покращення охоплення вразливих груп населення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь