Оголошення про початок громадського обговорення Звіту про оцінку потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області

Дата: 03.10.2019 19:07
Кількість переглядів: 691

Виконавчий комітет Вилківської міської ради повідомляє про початок громадського обговорення звіту з оцінки  потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Тривалість громадського обговорення становить 20 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту із оцінки потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області.

 Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції з питань оцінки  потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області.

Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Ознайомитися зі звітом із оцінки потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області можна на сайті Вилківської міської ради та у відділі праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вилківської міської ради.

Громадські слухання відбудуться 31.10.2019 р. о 12:00 у приміщені виконавчого комітету Вилківської міської ради за адресою м. Вилкове, вул. Моряків-десантників, 18 , сесійна зала.

 

Завантажити документ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь