Оголошення про початок громадського обговорення Звіту про оцінку потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області

Дата: 03.10.2019 19:07
Кількість переглядів: 658

Виконавчий комітет Вилківської міської ради повідомляє про початок громадського обговорення звіту з оцінки  потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Тривалість громадського обговорення становить 20 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту із оцінки потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області.

 Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції з питань оцінки  потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області.

Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Ознайомитися зі звітом із оцінки потреб у соціальних послугах на території Вилківської міської ради Кілійського району Одеської області можна на сайті Вилківської міської ради та у відділі праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вилківської міської ради.

Громадські слухання відбудуться 31.10.2019 р. о 12:00 у приміщені виконавчого комітету Вилківської міської ради за адресою м. Вилкове, вул. Моряків-десантників, 18 , сесійна зала.

 

Завантажити документ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь