Небезпека вдома й на вулиці

Дата: 11.10.2019 15:28
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

 

     Спеціаліст з питань захисту прав дітей Гладкова Н.О. та фахівець з соціальної роботи Минзат Д.В. виконкому Вилківської міської ради разом з учителями   Вилківського навчально-виховного комплексу «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ліцей» 11 жовтня 2019 року провели бесіду з учнями 6 - 7 класів на тему збереження життя та здоров’я дітей.

     Плідно та цікаво пройшли дві години спілкування.

     Основи безпеки життєдіяльності учні почерпнули при перегляді презентаційних матеріалів, брейн-рингу «Що робити, коли…», мультфільмів та відеофільмів на тематику  «Небезпека вдома й на вулиці». Соціальні працівники намагалися донести до дітей інформацію чим може закінчитись нехтування правилами пожежної та власної безпеки.

     Діти своєю допитливістю  та цікавістю підпадають під  так звану групу ризику, адже в пошуках чогось незвичного спричиняють надзвичайні ситуації або стають їх жертвами.  І попередити, проінформувати вихованців про небезпеку, познайомити з першочерговими діями з ліквідації надзвичайних ситуацій та правилами порятунку власного здоров’я та оточуючих є завданням дорослих.

 

Начальник відділу праці

та соціального захисту населення                                                   Ю.М. Галкіна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь