«Пісок як матеріал для розвитку творчості та навчання дітей»

Дата: 30.10.2019 15:24
Кількість переглядів: 938

Фото без опису       29 жовтня 2019 року на базі Вилківського КЗДО №2 «Джерельце» пройшов семінар на тему: «Пісок як матеріал для розвитку творчості та навчання дітей», який провела вихователь та керівник творчої  групи КЗДО Вилківської міської ради Кравченко Олена Віталіївна.                     

  Мета заняття: звернення уваги дітей на деякі властивості сухого піску; розвиток у вихованців дрібної моторики рук, тактильно-кінетичної чутливості , цікавості до ігор з піском, уваги та мовлення. У вигляді обладнання для проведення гри-заняття знадобилися:  манка,  склянки з різнокольоровим  піском,  дрібні іграшки, прозорий посуд та багато іншого.                                                                       План проведення семінару складали такі питання:  1)зустріч вихователів зі складу творої групи КЗДО Вилківської ОТГ; 2) проведення гри-заняття серед дітей другої молодшої групи з використанням пісочної анімації «Осінь барвиста»; 3) доповідь вихователя Савенко Алли Дмитрівни по темі: «Пісок як матеріал для розвитку творчості та навчання дітей». Завершував семінар релаксуючий тренінг, в якому прийняли участь вихователі  зі складу творчої групи КЗДО Вилківської ОТГ. Учасники ліпили з піску осінні листя, хмари, дощ… Все, чим багата барвиста осінь.                   

     Дякуємо керівництву дитячого садка «Джерельце» за теплий прийом та цікавий, яскравий захід, від якого отримали задоволення не тільки вихованці  ІІ молодшої групи, а й дорослі учасники семінару, які взяли дуже багато корисного та нового до складу своєї методичної  скарбнички!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь