Торгівля людьми. Знай, розумій, дій

Дата: 21.11.2019 16:21
Кількість переглядів: 765

Фото без опису  21.11.2019 року в Вилківському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ліцей» для учнів 10-11 класів проведено відкриту виховну годину на тему: «Торгівля людьми. Знай, розумій, дій».

В підготовці та проведенні даного заходу прийняли участь спеціаліст з питань захисту прав дітей Гладкова Н.О., фахівець з соціальної роботи виконкому Вилківської міської ради Минзат Д.В. сумісно з психологом шкільного закладу Сімоненковою С.В, та соціальним педагогом Поляковою І.С.

У день гідності та свободи особливо актуальним було обговорення даної теми,  адже торгівля людьми в Україні на сьогодні є досить болючою проблемою. Наша держава очолює список країн, котрі потерпають від торгівлі людьми, а жертвою може стати будь-яка людина, будь-якої статі, віку, будь-якої спеціальності та рівня освіти. Приблизно в одному випадку з п’яти жертвами работоргівців стають діти.

Учням було продемонстровано презентацію  «Жертви торгівлі людьми», в якій розкривалась суть цієї проблеми на прикладі історій трьох людей, які стали жертвами  торгівців людьми.

 

Начальник відділу праці

та соціального захисту населення                                                   Ю.М. Галкіна

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь