Торгівля людьми. Знай, розумій, дій

Дата: 21.11.2019 16:21
Кількість переглядів: 732

  21.11.2019 року в Вилківському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ліцей» для учнів 10-11 класів проведено відкриту виховну годину на тему: «Торгівля людьми. Знай, розумій, дій».

В підготовці та проведенні даного заходу прийняли участь спеціаліст з питань захисту прав дітей Гладкова Н.О., фахівець з соціальної роботи виконкому Вилківської міської ради Минзат Д.В. сумісно з психологом шкільного закладу Сімоненковою С.В, та соціальним педагогом Поляковою І.С.

У день гідності та свободи особливо актуальним було обговорення даної теми,  адже торгівля людьми в Україні на сьогодні є досить болючою проблемою. Наша держава очолює список країн, котрі потерпають від торгівлі людьми, а жертвою може стати будь-яка людина, будь-якої статі, віку, будь-якої спеціальності та рівня освіти. Приблизно в одному випадку з п’яти жертвами работоргівців стають діти.

Учням було продемонстровано презентацію  «Жертви торгівлі людьми», в якій розкривалась суть цієї проблеми на прикладі історій трьох людей, які стали жертвами  торгівців людьми.

 

Начальник відділу праці

та соціального захисту населення                                                   Ю.М. Галкіна

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь