Кожна дитина гідна уваги та любові!

Дата: 28.11.2019 09:30
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

        27 листопада 2019р. у Вилківському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 пройшов семінар-практикум щодо роботи з дітьми, які мають особливі освітні потреби для асистентів вчителів та вчителів-предметників загальних середніх закладів освіти Вилківської міської ради. Тема семінару: форми та методи роботи в класах з інклюзивним навчанням  «Кожна дитина гідна уваги та любові!» Мета семінару – показати спільну роботу вчителя та асистента в класі з інклюзивною формою навчання та поділитися своїми вміннями, набутими в процесі роботи з дітьми, що мають особливі освітні потреби.

Уроки пройшли на базі:  2-Б кл. – я досліджую світ(вчитель – Каражова Ю.В.), 3-Б кл. – математика (вчитель – Аладишева Г.О.) та в 4-Б кл. – урок-подорож з природознавства (вчитель – Драчук Л.С.).

А також майстер-клас  показали:

- вчителі з фізичної культури, хореографії (Унгарова М.П., Бугор І.О.),  тема якого: «Елементи вправ з фізичної реабілітації для дітей з ООП на дошці Євмінова; 

- логопед Вилківської ОТГ (Шулянська Т.М.) - «Сенсорні та сенсомоторні центри розвитку. Сенсомоторна корекція. Суджотерапія»;

- практичний психолог (Наумова С.М.) – «Корекція когнітивної та емоційно-вольової сфери».

Вчителями закладу було надано багато корисних рекомендацій не тільки по проведенню уроків, а ще й по фізичній реабілітації, сенсомоторній та когнітивній корекції розвитку. 

Завдяки спільній та плідній співпраці вчителів та асистентів вчителів Вилківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ми знов-таки переконалися в тому, що інклюзивна освіта необхідна і потрібна, вона повинна поширюватися та набирати обертів задля щасливого майбутнього наших дітей, кращої їх адаптації та соціалізації в суспільстві.

Щиро дякуємо адміністрації ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 за теплий прийом та творчий підхід до здобуття знань нашими дітьми!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь