Доступ до інтернету: Мінцифри проводить опитування серед об'єктів соцінфраструктури

Дата: 16.12.2019 15:14
Кількість переглядів: 742

Фото без опису    Пунктом 3 доручення Прем’єр-міністра України за результатами селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України від 03 грудня 2019 року встановлено завдання стосовно проведення опитування щодо доступності та наявності широкосмугового доступу до Інтернету в мережах об’єктів соціальної інфраструктури та об’єктів, що надають публічні сервіси та послуги.

    Опитування триває на офіційному сайті Мінцифри за посиланням https://broadband.gov.ua/.Фото без опису

    Доводимо до відома, що Мінцифра вже має офіційну статистику щодо підключення до інтернету українських шкіл, яку підготувало Міністерство освіти та науки. І наразі за допомогою сайту перевіряється ця інформація, запропонувавши усім школам залишити відгук про наявне підключення.

   Також на сайті https://broadband.gov.ua/  громадяни можуть перевірити підключення до інтернету. Швидкість з‘єднання визначається автоматично, достатньо лише зайти на сайт і пройти спідтест зі свого комп’ютера чи смартфону.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь