День Святого Миколая — свято особливе. За легендою, Миколай завжди був покровителем дітей та мандрівників. Виховні заходи до Дня Святого Миколая – це чудова можливість поринути у казку! Так, 18 грудня 2019 року у Вилківському будинку культури було п

Дата: 19.12.2019 15:25
Кількість переглядів: 1966

    День Святого Миколая — свято особливе. За легендою, Миколай завжди був покровителем дітей та мандрівників. Виховні заходи до Дня Святого Миколая – це чудова можливість поринути у казку! Так, 18 грудня 2019 року у Вилківському будинку культури було проведено чудовий захід «Миколай крокує до нас!». На свято було запрошено представників Вилківської міської ради та настоятеля храму Святого Миколая отця Василія. Сюжет вистави «Лускунчик» разом із виступами дитячих вокальних колективів «Лучики»,  «Смайлики»  (худ.керівник Колесник А.Я.) та танцювального колективу «Імпульс» (керівник Крохінова В.М)  перетворили цей захід на справжнє казкове дійство. Наприкінці заходу всі учасники отримали солодощі, представлені Вилківською міською радою та з позитивним настроєм пішли додому. Вітаємо всіх з прийдешнім святом та бажаємо міцного здоров’я, щастя та позитивного настрою!

   Концерт присвяченний дню Святого Миколая, проведенний спільно з сільскою бібліотекою в Новомиколаївському сільскому клубі. Були запрошені діти з багатодітних родин, сиріти та інваліди. Діти які виступають у клубі, співали пісні, розповідали вірші, танцювали танці. В кінці свята Святий Миколай роздав всім дітям подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь