Щорічна благодійна акція «Старість у радість»

Дата: 30.01.2020 08:46
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

      На території Вилківської міської ради  стартувала щорічна благодійна акція «Старість у радість», яка триватиме до 29 лютого 2020 року.
      Мета акції – привернути увагу суспільства до проблем людей похилого віку, осіб з інвалідністю, ветеранів, одиноких непрацездатних громадян, громадян, які перебувають в стаціонарі постійного перебування територіального центру надання соціальних послуг Кілійської РДА, закликати до милосердя.
      Милосердя й увагу до підопічних необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня. Старість не обмине нікого. Для них – це не лише краплина уваги, але і океан доброти, невимовне почуття вдячності і щастя.
      Виконавчий комітет Вилківської міської ради звертається до всіх небайдужих  з проханням долучитися до акції. В рамках акції проводиться збір продуктів харчування, одягу, предметів першої необхідності людям похилого віку, які соціально незахищені та потребують нашої з вами допомоги.
      За більш детальною інформацією звертатися до відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вилківської міської ради за адресою: м. Вилкове, вул.. Моряків-десантників, 18 та  за тел. 0964560134, Галкіна Юлія Михайлівна. Дзвoніть з питaннями  та пoбaжaннями.
               
Начальник відділу праці
та соціального захисту населення                                                     Юлія ГАЛКІНА


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь