Щорічна благодійна акція «Старість у радість»

Дата: 30.01.2020 08:46
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

      На території Вилківської міської ради  стартувала щорічна благодійна акція «Старість у радість», яка триватиме до 29 лютого 2020 року.
      Мета акції – привернути увагу суспільства до проблем людей похилого віку, осіб з інвалідністю, ветеранів, одиноких непрацездатних громадян, громадян, які перебувають в стаціонарі постійного перебування територіального центру надання соціальних послуг Кілійської РДА, закликати до милосердя.
      Милосердя й увагу до підопічних необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня. Старість не обмине нікого. Для них – це не лише краплина уваги, але і океан доброти, невимовне почуття вдячності і щастя.
      Виконавчий комітет Вилківської міської ради звертається до всіх небайдужих  з проханням долучитися до акції. В рамках акції проводиться збір продуктів харчування, одягу, предметів першої необхідності людям похилого віку, які соціально незахищені та потребують нашої з вами допомоги.
      За більш детальною інформацією звертатися до відділу праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вилківської міської ради за адресою: м. Вилкове, вул.. Моряків-десантників, 18 та  за тел. 0964560134, Галкіна Юлія Михайлівна. Дзвoніть з питaннями  та пoбaжaннями.
               
Начальник відділу праці
та соціального захисту населення                                                     Юлія ГАЛКІНА


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь