КВАЛІФІКОВАНИХ КУХАРІВ ПОБІЛЬШАЛО

Дата: 04.02.2020 16:27
Кількість переглядів: 784

31 січня отримали свідоцтво державного зразка, яким засвідчена кваліфікація кухаря, дві мешканки м. Вилкове Кілійського району.

35-річна виковчанка Вікторія Борисова та 19-річна Катерина Іванова в серпні поточного року звернулися до Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості, сподіваючись на допомогу у працевлаштуванні. Їх зацікавила пропозиція безкоштовно отримати професію. Професійна діагностика, яку провели фахівці філії, привела до єдиного результату – кухар. Так Вікторія і Катерина стали слухачками Одеського центру професійно-технічної освіти.

За плечима - майже півроку навчання. Враження від навчання переповнюють. Відвідавши філію після повернення з навчання, вже кваліфіковані кухарі поділилися ними.

«Навчання йшло  у такому швидкому ритмі, що не можна було розслаблюватися, бо давалося дуже багато корисного і цікавого матеріалу. Наш куратор - майстер виробничого навчання Григорій Геннадійович Демін – ас, який завжди давав вичерпні відповіді на всі наші запитання, приводив багато цікавих прикладів з власного досвіду. Практичні заняття були насиченими і дуже корисними. На них ми вчилися з простих продуктів робити вишукані делікатеси. А потім на  підприємствах харчування проходили виробничу практику,  де  бачили  реакцію тих, хто пробував наші страви. І це було головною оцінкою нашого навчання.

Умови в учбовому корпусі і гуртожитку – на вищому рівні. Головне, щоб усі, хто потрапляє на навчання в ЦПТО, цінили те, що для них створено, і поводилися адекватно.

І, звісно, будемо всім друзям і знайомим радити використовувати можливість, яку дає служба зайнятості, - безкоштовно отримати професію, яка до душі і може стати справою всього життя».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь