КВАЛІФІКОВАНИХ КУХАРІВ ПОБІЛЬШАЛО

Дата: 04.02.2020 16:27
Кількість переглядів: 816

Фото без описуФото без описуФото без опису

31 січня отримали свідоцтво державного зразка, яким засвідчена кваліфікація кухаря, дві мешканки м. Вилкове Кілійського району.

35-річна виковчанка Вікторія Борисова та 19-річна Катерина Іванова в серпні поточного року звернулися до Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості, сподіваючись на допомогу у працевлаштуванні. Їх зацікавила пропозиція безкоштовно отримати професію. Професійна діагностика, яку провели фахівці філії, привела до єдиного результату – кухар. Так Вікторія і Катерина стали слухачками Одеського центру професійно-технічної освіти.

За плечима - майже півроку навчання. Враження від навчання переповнюють. Відвідавши філію після повернення з навчання, вже кваліфіковані кухарі поділилися ними.

«Навчання йшло  у такому швидкому ритмі, що не можна було розслаблюватися, бо давалося дуже багато корисного і цікавого матеріалу. Наш куратор - майстер виробничого навчання Григорій Геннадійович Демін – ас, який завжди давав вичерпні відповіді на всі наші запитання, приводив багато цікавих прикладів з власного досвіду. Практичні заняття були насиченими і дуже корисними. На них ми вчилися з простих продуктів робити вишукані делікатеси. А потім на  підприємствах харчування проходили виробничу практику,  де  бачили  реакцію тих, хто пробував наші страви. І це було головною оцінкою нашого навчання.

Умови в учбовому корпусі і гуртожитку – на вищому рівні. Головне, щоб усі, хто потрапляє на навчання в ЦПТО, цінили те, що для них створено, і поводилися адекватно.

І, звісно, будемо всім друзям і знайомим радити використовувати можливість, яку дає служба зайнятості, - безкоштовно отримати професію, яка до душі і може стати справою всього життя».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь