ВСЕВОЛОД НЕСТАЙКО

Дата: 10.02.2020 10:23
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

Всеволод Нестайко. Хто не знає  цього сонячного українського письменника?!

30 січня 2020 року  йому б виповнилося 90 років з дня народження. Саме  з цієї нагоди  бібліотекарі шкільної та сільської бібліотеки підготували та провели в Мирнівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів рекламний вернісаж: « Країна дитинства Всеволода Нестайка», для учнів 5 та 6 класів.

З яскравих сторінок слайд-презентації про життєвий  та творчий шлях  талановитої  людини діти знайомилися з родиною Нестайка,  з творами письменника, та мали змогу ознайомитись з виданнями, представленими на перегляді літератури «Країна дитинства Всеволода Нестайка». А в кінці зустрічі була проведена коротенька вікторина «Чи уважний ти слухач?».

 

«Дитинство — найпрекрасніша, найщасливіша пора людського життя. І так мені захотілося повернутися назад! Назад — у дитинство. Та нема у часу дороги назад»,— зізнавався Всеволод Нестайко.

І все ж таки Всеволод Зіновійович Нестайко знайшов цю дорогу. А пролягла вона через уяву і фантазію. Він подумки повертався у дитинство — почав писати для дітей веселі і мудрі книги. Ці добрі, дотепні й світлі твори полюбилися не одному поколінню юних українців. Їх також із задоволенням читають діти інших країн. А ви читали книги Нестайка? Ні? Хутчіш  у бібліотеку. Твори Нестайка  подарують вам багато радощів, веселощів та сміху.

 

Зав. Мирнівською сільською бібліотекою               Світлана ГУРОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь