24 лютого 2020 року Вилківська міська рада в рамках реалізації проекту «Надання соціальних послуг в громаді», отримала офісне обладнання для розвитку спроможності надання послуг соціального захисту мешканцям Вилківської ОТГ.

Дата: 25.02.2020 11:41
Кількість переглядів: 698

24 лютого 2020 року Вилківська ОТГ в рамках реалізації проекту «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується за рахунок гранту, наданого Уряду України Японським фондом соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку отримала офісне обладнання для розвитку спроможності надання послуг соціального захисту мешканцям Вилківської ОТГ: персональні комп’ютери, багатофункціональні пристрої, джерела безперервного живлення, мереживі маршрутизатори та пакети ліцензійних офісних програм і програмного забезпечення для персональних комп’ютерів. Загальна вартість отриманого обладнання становить – 177 тисяч 819 гривень.

          Метою проекту є надання підтримки об’єднаній територіальній громаді для посилення її спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами, підвищення доступу до соціальної та комунальної інфраструктури громади, поліпшення охоплення послугами вразливих груп населення .

          Отримане офісне обладнання буде використовуватися для розвитку соціальних послуг на території Вилківської ОТГ.

 

Виконавчий комітет Вилківської  міської ради висловлює подяку Українському фонду соціальних інвестицій за постійну інформаційну, консультативну та технічну підтримку.

 

 

 

Начальник відділу праці

та соціального захисту населення                                                       Юлія   Галкіна

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь