Свято прекрасних жінок.

Дата: 11.03.2020 08:16
Кількість переглядів: 739

 У закладах культури та туризму Вилківської міської ради пройшли святкові феєричні концерти з нагоди Міжнародного жіночого дня. Глядачі із захопленням насолоджувалися талантами художньої самодіяльності та приймали вітання від учасників святкових заходів.

У Вилківському міському будинку культури концертна програма складалась тільки із дитячих колективів, які своїми талантами прийшли привітати зі святом не тільки своїх матусь і бабусь, а й всіх жінок міста. Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Наприкінці свята кожна жінка у залі отримала святкову кульку, вручену особисто дітьми-артистами.

8 березня  колектив Десантненського  БК організував та провів  святковий концерт "Вклонімось жінці до землі".  Концертна програма  пройшла на високому рівні. В ній приймали участь вихованці дитячого садка, учні школи, солісти Будинку культури Десантного та Нерушаю,  народні ансамблі «Веселка» та «Рута». Глядачі були у святковому, веселому настрою  та із задоволенням дивились концертну программу.

У Мирнівському сільському будинку культури теж відбулась концертна програма за участю гуртківців та артистів-аматорів. Учасниками концерту словами щирої подяки, побажання краси та здоров’я віталися жінки села Мирного.

Привітав  своїх жінок  і Новомиколаївський сільський клуб святковою концертною програмою.

Тож,  ще раз вітаємо всіх жінок зі святом, бажаємо добробуту, щастя та здоров’я!!!

 

В.о. начальника

Відділу культури та туризму                     Наталя Ізотова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь