До уваги учасників та всіх, хто приєднався до Всеукраїнського проєкту «Озеленення України» 21 березня 2020 року в Одеській області!

Дата: 16.03.2020 10:29
Кількість переглядів: 663

Через загрозу епідемії коронавірусної інфекції Кабінет Міністрів України запровадив обмежувальні заходи в Україні з 12 березня по 3 квітня 2020 року.

Організаторами Всеукраїнського проєкту «Озеленення України» анонсовано перенесення акції з висадження 1 000 000 дерев за 24 години на квітень 2020 року.

Рішення прийняте згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211. «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

У постанові рекомендовано обмежити проведення масових заходів за участю більше 200 людей.
Для підтримки проєкту та цілісності мети «Озеленення України» Одещина дотримується ідеї та зазначає, що згідно з меморандумом продовжує брати участь у Всеукраїнській ініціативі.

Нами були проведені консультації з профільними департаментами щодо рекомендацій з висадження дерев в одеському регіоні. Враховуючи кліматичні особливості південного регіону та температуру повітря в Одеській області, спеціалісти зазначають, що перенесення висадки дерев на квітень, не рекомендовано. Відповідно до статті 8.7. розділу 8 наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства від 10.04.2006 N 105 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України» та звіту про виконання робіт «Проведення заходів з виявлення запасів природних рослинних ресурсів в м. Одеса» виконано НВПО «Еко Консалт Груп»

У зв’язку з форс-мажорними обставинами та враховуючи рекомендації профільних фахівців хочемо зазначити, що на території Одеської області висадження заявленої кількості дерев буде проведено згідно з плановим графіком протягом березня поточного року комунальними підприємствами разом з громадськими організаціями та активістами, не перевищуючи перебування 100 осіб в одному місці.

Всі підтверджуючі матеріали будуть передані для підсумків організаторам проекту та висвітлені на карті Одещини.

Фото без опису

Джерело: Одеська обласна державна адміністрація Офіційний веб-портал


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь