Майже 4,5 тисячі українців, які опинилися на кордоні без транспортних засобів, за добу доправили в Україну

Дата: 19.03.2020 15:48
Кількість переглядів: 595

Державна прикордонна служба України постійно відслідковує ситуацію на державному кордоні, в тому числі проводить роботу, аби забезпечити доставку українців додому, які знаходяться на суміжній стороні без транспортних засобів.

Для цього прикордонне відомство налагодило роботу з органами місцевої влади України щодо залучення їх транспортних засобів для перевезення.

Так, упродовж доби (з 17 по 18 березня) у Волинській, Львівській та Закарпатських областях прикордонники забезпечили доставку в Україну майже 4,5 тисячі наших співвітчизників. Переміщення громадян здійснювалося через пункти пропуску: «Ягодин-авто» (Волинська обл.), «Рава-Руська» та «Краківець» (Львівська обл.), «Ужгород», «Тиса», «Вилок» (Закарпатська обл.)

Загалом з 00.00 16 березня забезпечено повернення додому майже 7,2 тисячі наших співвітчизників.

Ця робота не припинятиметься. Прикордонники в межах наданих повноважень робитимуть все можливе, аби забезпечити повернення наших громадян додому і у будь-який час доби готові здійснювати їх оформлення на державному кордоні. 

Джерело: Урядовий портал Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь