Заклади освіти Вилківської міської ради передали власноруч пошиті захисні маски до Вилківської міської лікарні

Дата: 26.03.2020 15:56
Кількість переглядів: 895

З великою гордістю та вдячністю повідомляємо Вам про перші результати благодійної акції з пошиття захисних масок. Вже два заклади освіти Вилківської міської ради передали власноруч пошиті захисні маски до Вилківської міської лікарні. Саме медики потребують найбільше засобів індивідуального захисту, адже перебувають в епіцентрі боротьби з COVID-19. Маски будуть доступні як для лікарів, так і для хворих літніх людей, які не мають можливості їх придбати.

Сільські заклади освіти теж долучаються до акції. Маленькі майстри та майстрині не покладаючи рук шиють маски та передають до сільських лікарень та магазинів.

Хочеться додати, що ми з вами стоїмо тільки на початку страшної хвороби в нашій країні. Що буде попереду – ще не знаємо. Одним із способів захисту – є застосування масок. На жаль, придбати їх неможливо, тому й було запропоновано долучити до акції усіх небайдужих та заклади освіти, які працюють дистанційно.

Приємно знати, що в нашій країні є люди, яким небайдужа доля інших.

Хочемо зазначити, Ваша допомога була вкрай необхідною та корисною. Ваша допомога для людей є важливим свідченням небайдужості, доброти та надії на кращі часи.

Дякуємо! Дякуємо! Дякуємо!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь