За інформацією головного лікаря КНП «Вилківська міська лікарня»

Дата: 31.03.2020 18:04
Кількість переглядів: 1053

 

Шановні мешканці громади!

             За інформацією головного лікаря КНП «Вилківська міська лікарня» Мінчева В.І., завідувачки амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги Порхун Н.І. станом на 31 березня 2020 року госпіталізації хворих до КНП «Вилківська міська лікарня» з підозрою на COVID-19 не було. 

Міський голова Микола Дзядзін перевірив готовність закладу КНП «Вилківська міська лікарня» протистояти розповсюдженню COVID-19.  Вилківська міська лікарня підготовлена до поодиноких випадків захворювання на короновірус COVID-19  на території Вилківської ОТГ.

У зв'язку із загрозливою ситуацією щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію, для забезпечення готовності комунального некомерційного підприємства з метою профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції, на випадок виявлення у жителів територіальної громади COVID-19 Вилківською міською радою виділено для придбання засобів індивідуального захисту, медикаментів, дезінфектантів.

В Вилківській міській лікарні підготовлено діагностично-реанімаційну палату для поодиноких випадків захворювання на коронавірус COVID-19, оснащену апаратом штучної вентиляції легенів, кисневими концентраторами, пульсоксиметром та кардіомонітором.

Лікарня забезпечена засобами індивідуального захисту, в тому числі: одноразовими масками в кількості – 2,5 тис. шт., респіраторами – 30 шт., рукавички хірургічні – 800 пар, медичними халатами – 60шт., захисними окулярами, захисними костюмами, фартухами, комбінезонами, киснем, дезінфікуючими та антисептичними засобами в достатній кількості, тестами на виявлення коронавірус COVID-19 в кількості – 50шт.

З метою недопущення можливого поширення хвороби бажано уникати місць великого скупчення людей, по можливості не виходити з дому. У разі появи реальних ознак коронавірусу – самоізолюватися вдома та повідомити про це свого сімейного лікаря.

Громадяни, хто нещодавно повернувся з-за кордону - утримуйтеся від зустрічей та спілкування в широкому колі, оскільки інкубаційний період коронавірусу досить тривалий і симптоми можуть проявитися не одразу. Перебувайте у домашньому карантині протягом двох тижнів!

За перших же симптомів хвороби звертайтеся до сімейних лікарів!

ШАНОВНІ МЕНКАНЦІ ГРОМАДИ!

 БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА ОДИН ОДНОГО!

РАЗОМ МИ ПОДОЛАЄМО ВСІ ТРУДНОЩІ.

БАЖАЄМО ВСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь