КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 06.04.2020 16:18
Кількість переглядів: 631

Протягом січня-березня 2020 року у Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості послуги з питань сприяння у працевлаштуванні отримали більше 1100 осіб. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 406 осіб. Майже кожен другий з тих, хто шукав роботу, був працевлаштований до набуття статусу безробітного, тобто у перші дні звернення до фахівців служби зайнятості.

Середня тривалість пошуку роботи серед тих, хто сьогодні перебуває на обліку, - 92 дні.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання, у тому числі підвищення кваліфікації, проходили 162 особи, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 254 безробітних, інформаційні та консультаційні послуги отримав кожен, хто звернувся до служби зайнятості.

У І кварталі 2020 року про потребу у кадрах заявили 94 роботодавця, які подали 548 вакансій. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 4904 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 11 календарних днів.

Сьогодні Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості  пропонує шукачам роботи понад 100 вакансій на підприємствах Кілії та району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь