КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 06.04.2020 16:18
Кількість переглядів: 600

Протягом січня-березня 2020 року у Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості послуги з питань сприяння у працевлаштуванні отримали більше 1100 осіб. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 406 осіб. Майже кожен другий з тих, хто шукав роботу, був працевлаштований до набуття статусу безробітного, тобто у перші дні звернення до фахівців служби зайнятості.

Середня тривалість пошуку роботи серед тих, хто сьогодні перебуває на обліку, - 92 дні.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання, у тому числі підвищення кваліфікації, проходили 162 особи, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 254 безробітних, інформаційні та консультаційні послуги отримав кожен, хто звернувся до служби зайнятості.

У І кварталі 2020 року про потребу у кадрах заявили 94 роботодавця, які подали 548 вакансій. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 4904 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 11 календарних днів.

Сьогодні Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості  пропонує шукачам роботи понад 100 вакансій на підприємствах Кілії та району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь